Agenția CzechTrade la INDAGRA 2022: Furnizăm produse care încă nu sunt familiare românilor – VIDEO

”Piața din România este deschisă produselor din Republica Cehă”, a declarat Kryštof Rygl, reprezentant CzechTrade, în cadrul evenimentului INDAGRA, unde agenția participă de 10 ani. ”Dacă totuși există anumite uși închise, încercăm să le deschidem cu ajutorul Agenției CzechTrade”, mai spune acesta.

Agenția CzechTrade participă la INDAGRA de 10 ani.

”Acest eveniment reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Cehia să își prezinte produsele și serviciile clienților români”, a declarat Kryštof Rygl, reprezentant CzechTrade.

Produsele din Republica Cehă au o calitate foarte înaltă, companiile fiind concentrate pe utilizarea resurselor bio.

”În general, cred că putem furniza și livra produse care încă nu sunt familiare clienților români”, a completat Rygl. Acesta argumentează că România are un potențial mare pentru companiile cehe, în special în ceea ce privește domeniul tehnologiei, dar ”suntem foarte concentrați și pe alte industrii, cum ar fi producția de alimente”

  • Piața din România este deschisă produselor din Republica Cehă, mai spune sursa citată: ”Dacă totuși există anumite uși închise, încercăm să le deschidem cu ajutorul Agenției CzechTrade”.

Și Jiri Pavlacky, expozant la INDAGRA din partea Cehiei, consideră că evenimentul de la ROMEXPO reprezintă o oportunitate bună de a prezenta produsele pe piața din România.

”Producem batoane energetice sănătoase fabricate doar din foarte puține ingrediente de cea mai bună calitate”, a explicat acesta.

Produsele pot fi găsite în magazinele bio și în magazinele specializate pe alimente sănătoase. Batoanele sunt potrivite pentru vegani, vegetarieni, precum și pentru persoanele celiace.

”În acest moment suntem prezenți în peste 30 de țări din Europa. Avem mulți clienți în toată Europa și încă dezvoltăm produse noi. Ne gândim la lucruri pe care le putem aduce clienților pe segmentul alimentației sănătoase”, a completat Jiri Pavlacky.

Agenția CzechTrade din România are biroul în București și susține firmele cehe, care sunt interesate să pătrundă pe piața din România. Biroul CzechTrade din București oferă companiilor cehe participarea la importante expoziții și târguri internaționale ce au loc pe teritoriul României, în special la târgurile internaționale desfășurate în cadrul Romexpo la București.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare