ALARMĂ MEDICALĂ / Numărul românilor ucişi de gripă a ajuns la 119

Numărul românilor ucişi de gripă a ajuns la 119, a informat potrivit unei informări a Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Ultimele cinci decese s-au înregistrat la persoane care nu erau vaccinate antigripal, potrivit INSP.

Astfel, la 16 martie a decedat un bărbat în vârstă de 56 ani, din judeţul Cluj, confirmat cu virus gripal tip A, fara condiţii medicale preexistente şi nevaccinat antigripal.

La 22 martie gripa a ucis un bărbat în vârstă de 72 ani, din jud.Cluj, confirmat cu virus gripal tip B, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat antigripal.

AnalizaO zi mai târziu, a decedat o femeie în vârstă de 51 ani, din jud.Cluj, confirmată cu virus gripal tip A, avand condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată antigripal.

Tot 51 de ani avea o femeie din judeţul Bacău, confirmata cu virus gripal tip B, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată antigripal, care a murit marţi, 27 martie. Tot marţi a decedat şi o femeie în vârstă de 63 ani, din municipiul Bucureşti, confirmata cu virus gripal tip B, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată antigripal.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare