Alegeri în R. Moldova: Candidații susținuți de LOC la primărie vor să schimbe fața satelor pe care le vor conduce

Duminică, 5 noiembrie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale. Rusia investește în partide, în media și în oameni loiali de pe toate segmentele eșichierului politic. În același timp, LOC (Liga Orașelor și Comunelor) contracarează bazându-se pe candidații de la alegerile locale care candidează pentru un al doilea mandat.

Unul dintre aceștia este Vasile Borta, primarul celui mai mare sat din Republica Moldova, Costești, care candidează cu speranța de a continua proiectele deja începute, modernizări, stadion sau alte investiții realizate în mandatul precedent.

Un alt candidat este Ion Crețu, care candidează pentru primăria Răzeni și care spune că aceste alegeri ar trebui să facă diferența în localități în care nu s-a schimbat nimic de mai bine de 7 ani.

„Aceste alegeri se transforma dintr-un concurs de idei pentru a dezvolta satul în continuare, anume într-un atac la persoană, unde într-un mod absolut nesimțit este atacată familia mea. Primesc tot mai multe semnale că la grădinițe, la liceu, și prin întreaga comună sunt răspândite minciuni precum că
-aș fi vândut lui Șor,
-că aș avea milioane în cont,
-că am apartamente în România,
-că pietrișul folosit la drumurile locale ar fi cancerigen,
și alte nimicuri ordinare.
Declar OFICIAL și RESPONSABIL că aceste zvonuri sunt FALSURI! Niște minciuni răspândite de niște persoane frustrate și ipocrite pe care probabil nici nu le-ați văzut sau auzit în ultimii ani și care demonstrează că își iubesc localitatea numai înainte de alegeri. Astfel, îi anunț prin acest mesaj, că răspândirea falsurilor și denigrarea imaginii unei persoane sunt pasibile pedepselor legale! Nu permit și nu accept ca să-mi fie ponegrit numele în asemenea hal pentru că cineva vrea funcție!
P.S. Ca să îți fie atacată PERSONALITATEA, în primul rând trebuie să o ai!”, a postat acesta pe pagina sa de socializare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare