Alegeri Parlamentare / Candidat SURPRIZĂ la Gorj: Fostul șef al CE Oltenia, Sorin Boza, pe locul unu la Senat din partea PMP

Sorin Boza
Sorin Boza, fostul șef al Complexului Energetic Oltenia, candidează în județul Gorj pentru un post de parlamentar.El va deschide lista Partidului Mișcarea Populară(PMP) la Senat.
  • Boza: Împreuna cu echipa PMP Gorj, alaturi de domnul presedinte Nicolae Davitoiu , am fost prezent la Biroul Electoral Judetean Gorj pentru depunerea dosarelor de candidatura la Alegerile Parlamentare din 6 Decembrie 2020.
Liderii de sindicat din cadrul CE Oltenia cred că Boza ar putea aduna voturi din minerit și energie a precizat gorjeanul.ro
  • „Domnul Boza are o imagine destul de bună în rândul salariaților CE Oltenia”, spune Dumitru Pîrvulescu, președintele FNME.
  • „Pe noi ne interesează ca această companie să meargă bine, să fie ajutată. Îi dorim succes, e posibil să obțină mandatul. Depinde acum de fiecare cum își va construi campania electorală și de ce a făcut pentru gorjeni, pentru salariații CE Oltenia”, a punctat și Constantin Mitrescu, liderul Sindicatului Energia Rovinari.
”Incepe o perioada dificila pentru noi toti, o perioada in care ne dorim sa aratam tuturor cetatenilor din Gorj ca suntem o echipa care isi doreste sa schimbe in bine imaginea acestui judet, sa vina cu solutii simple si utile pentru toti cetatenii judetului Gorj. Personal,asa cum am declarat deja public, imi doresc o campanie curata, fara atacuri murdare, fara jigniri . O campanie bazata pe proiecte din care sa aiba de castigat GORJEANUL de rand. Vin patru ani dificili pentru intreaga tara si automat pentru acest judet. Va trebui sa gasim solutii pentru pastrarea actualelor locuri de munca, pentru crearea de noi locuri de munca prin dezvoltarea de noi business-uri in zona si nu in ultimul rand identificarea unor solutii pentru a ne pastra tinerii în tara, ajutandu-i sa isi deschida mici afaceri si sa reușească in acest mod sa ramana alaturi de familiile lor. Este un moment pe care il pot aseza alaturi de momentul 21 decembrie 2016 , data la care am fost numit Presedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Am gasit o companie fara stocuri si fara bani dar cu 15.000 de angajati care isi doreau altceva. Ca si atunci, astazi mi-am asumat o munca dificila dar sunt SIGUR ca impreuna vom reusi. Asa cum impreuna am avut 3 ani buni din toate punctele de vedere, asa cred si acum ca impreuna vom avea 4 ani cu multe reusite. Cei care ma cunosc stiu ca sunt ambitios si ca mereu lupt sa indeplinesc ceea ce imi propun. Sunt aproape de a finaliza planul de actiuni pe care imi doresc sa il realizez in următorii 4 ani. Stiti deja ca intotdeauna am fost deschis la dialog si am acceptat propuneri. Va rog pe voi toti cei care va doriti sa puneti umarul alaturi de mine la dezvoltarea acestui judet, sa veniti cu sugestii de proiecte pe care sa le discutam. Sunt sigur ca impreuna o sa putem identifica cele mai bune solutii!Pot sa va spun inca de pe acum ca proiectul principal este legat de viitorul CEO si atragerea de fonduri din Fondul de Tranzitie Justa. Ii astept pe toti cei care locuiesc in zonele afectate de minerit, conducători ai acestor UAT-uri, sa-mi fie alaturi mie si echipei PMP Gorj , pentru a creiona impreuna planul de dezvoltare al zonelor afectate de minerit. In aceste momente culoarea politica nu trebuie sa mai conteze. Rezultatul poate sa fie al unui efort comun ca oamenii sa simta ca in cei 4 ani care vor urma, se face ceva pentru ei şi familiile lor.
  • Va mulțumesc tuturor ptr zecile de mesaje de susținere primite de ieri pana astăzi și va asigur pe toți ca ceea ce va trebui sa facem ptr acest județ și toate acțiunile ce vor rezulta in urma dezbaterilor pe care le vom avea impreuna, vor fi pentru mine obligații pe care mi le asum astăzi in fata Dvs., a transmis Boza pe pagina sa de facebook.