Alexandra Presura: A fost votată în Camera Deputaților încă o inițiativă legislativă a PSD care vine în sprijinul fermierilor

A fost votată în Camera Deputaților încă o inițiativă legislativă a PSD care vine în sprijinul fermierilor. Este vorba de Proiectul de lege pentru completarea art. 23 din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, prin care se dă posibilitatea ca fermierii și întreprinderile agricole să realizeze construcții pe terenuri extravilane, dacă acestea au ca destinație activități agricole., a anunțat deputatul PSD Alexandra Presura, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Parlamentarul social-democrat mai precizează că legea propusă de #PSD simplifică mecanismul de autorizare a executării construcțiilor cu destinație agricolă pe terenuri extravilane, în sensul că nu mai este necesară realizarea PUZ-ului de trecere a terenului în intravilan.

”Se facilitează, astfel, investițiile în construcții care servesc activitățile agricole, de la ferme pentru creșterea animalelor la spații de depozitare sau preluare a produselor agricole, fără a mai fi necesară procedura birocratică de întocmire și aprobare a PUZ-ului de trecere a terenului în intravilan.

De asemenea, proiectele de investiții din mediul rural cu finanțare europeană vor avea acum posibilitatea să fie finalizate.”, a mai detaliat Alexandra Presura în postarea de pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare