sâmbătă, iunie 25, 2022

Ana Loredana Predescu(deputat PPU social-liberal): Facilități pentru vaccinați. Restricții pentru nevaccinați.Stare de alertă – Asta pregătește Guvernul pentru noi din această toamnă.

Facilități pentru vaccinați. Restricții pentru nevaccinați. Stare de alertă. Asta pregătește Guvernul pentru noi din această toamnă., transmite deputatul PPU(social-liberal), Ana Loredana Predescu, pe facebook.

Parlamentarul umanist spune că, înainte de începutul anului școlar, cel mai mult mă tem pentru copiii noștri, pentru elevii care se pregătesc să se reîntoarcă pe băncile școlii: ”Mă tem ca, sub pretextul noilor tulpini, vaccinarea cu un vaccin experimental să nu devină obligatorie pentru elevi și copii.”

  • Predescu: Mesajele care insinuează faptul că elevii ar putea fi „vinovații” de răspândirea acestui virus, sunt de-a dreptul insidioase și pot periclita sănătatea copiilor noștri.

”Un nou studiu din Regatul Unit arată că vaccinurile prezente pe piață au o eficiență scăzută în fața noii tulpini Delta.

În Austria, în primele trei săptămâni ale noului an școlar, elevii şi profesorii vor fi testaţi de trei ori pe săptămână, indiferent dacă au fost vaccinaţi sau nu.

De ce ar face acest lucru dacă vaccinul este eficient?

Sunt de părere că cea mai eficientă soluție de care sistemul de educație are nevoie este testarea elevilor și profesorilor cu teste noninvazive antigen.”, mai scrie Ana Loredana Predescu, pe facebook.

Link cu mai multe detalii AICI

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner