Anca Alexandrescu: Soţii Pascu, părinţii ucigaşului drogat, apar în dosarul lui Sile Cămătaru; dezgustător concursul de ipocrizie venit dinspre miniştrii „penele” care au redescoperit conferinţele de presă, postările în care se jură şi pe mamă că vor face tot ce le stă în putinţă să…Să ce? Ca tasu şi măsa sunt aşa de bine conectaţi că de ani de zile s-au ocupat cu afaceri imobiliare dubioase de pe vremea lui Videanu. Când ce să vedeţi, în ultima şedinţă de Consiliu, Videanu si arhitectul sef de la acea vreme au pacalit consilierii generali sa fie de acord cu distrugerea Parcului Scoala Herastrau ca sa le faca drum de acces sotilor Pascu

„Dezgustător concursul de ipocrizie venit dinspre miniștrii penele care au redescoperit conferintele de presa, postarile in care se jura si pe mama ca vor face tot ce le sta in putinta sa…Sa ce? Ca tasu si masa sunt asa de bine conectati ca de ani de zile s-au ocupat cu afaceri imobiliare dubioase de pe vremea lui Videanu. Cand ce sa vedeti in ultima sedinta de Consiliu Videanu si arhitectul sef de la acea vreme au pacalit consilierii generali sa fie de acord cu distrugerea Parcului Scoala Herastrau ca sa le faca drum de acces sotilor Pascu”, scrie jurnalista Anca Alexandrescu pe Facebook.

„Pile au avut si la urmatorul arhitect sef care le-a semnat documentele si de la Ministerul dezvoltarii si de la Primarie. Un hotel de 10 etaje voiau sa construiasca. Insa in 2015 a intervenit Ponta. Si a luat terenul si l-a alocat celebrei Moschei. Bulevardul Expozitiei 22-30. Foarte interesant ca de curand domnul Pascu a invins-o in instanta si pe Clotilde Armand, obligand-o sa-i elibereze autorizatia de constructie pentru hotel. Sotii Pascu au dat si bani cu camata si apar in dosarul lui Sile Camataru. Sigur, sunt o familie modesta cum spune avocata, nu? Si sigur ca beizadeaua nu intorcea banii cu lopata si nu conducea masini scumpe cu drogurile in buzunar.

Adica cum? La Politia Vama veche nu exista decat un drug test? Si omul era in concediu? E vara… E plin si e o zona unde se stie ca misuna astfel de personaje. Pentru posesie de droguri in cantitate mica inteleg ca nu se mai obosesc cei de la DIICOT. Nu umbla ei dupa pestii mici! Cica e prea scump sa se ocupe de toti! Mars, ma nemernicilor! Tara bolnava si parinti inconstienti! Legea Anastasia nu e suficienta! Responsabilitatea ar trebui extinsa!

Pentru ca tot am vorbit de Ponta, hop si el consilier onorific la Ciolacu. Nici nu stie Marcel ce cui in talpa si-a batut. Victor a fost un premier bun dar ca politician il va incaleca pe Marcel. Doar daca lantul de iubire nu se va rupe foarte repede…Eu cred ca nu va dura! Si discutam azi despre ce-i aduce lui Ciolacu aceasta numire impreuna cu Cosmin Gusa! Mai ales ca la Budapesta au avut loc doua intalniri interesante. Vucic si Tucker Carlson, Vucic si Erdogan. Elementul comun? Victor Ponta!

Domne ne-au zis sefii de la BNR sa o lasam mai moale cu privilegiile. Acum inteleg de ce! Ca sa-si cumpere ei icre negre, fructe de mare, butterfish si saint jacques de un milion de euro. Vorba aia, obrazul subtire, cu cheltuiala se tine!

Ma bucur ca Biserica ortodoxa incepe sa faca scoli. Sa nu va suparati pe primarul de Iasi ca a dat Mitropoliei un teren de 7,8 milioane de euro pentru scoala, gradinta, liceu si campus! Numai ca scoala e pe bani si toti copiii barosanilor din Iasi merg deja la Scoala Vaarlam. Desigur ca si copilul primarului! Interesant e cine face parte din Boardul Fundatiei de la scoala alaturi de Mitropolitul Iasiului. Un fost colaborator al lui Basescu? Ei, da!”, scrie jurnalista, realizatoarea emisiunii „Culisele statului paralel” de la postul tv Realitatea Plus.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare