Andrei Caramitru crede că prea multă democraţie nu e bună şi că „populimea” nu ar mai trebui lăsată să voteze

Andrei Caramitru, personaj care a fost în conducerea USR, cere într-o postare pe facebook ca populația să nu mai fie lăsată să voteze, pentru că „va fi cel mai mare dezastru posibil”, scrie r3media.ro.

El a cerut intervenția „Deep State” sau a Statului paralel, cum i se mai spune, pentru a nu lăsa oamenii să mai voteze. Caramitru, care și-a făcut renumele lucrând într-o multinațională, a cerut și arestarea lui Donald Trump.

„Intrăm în anii 1930. Când democrația l-a adus la putere pe Hutler. Pentru ca oamenii erau înnebuniți de frustrare si nu mai înțelegeau nimic. Și vroiau “actiune”, soluții simple și imediate. Și conducători “puternici”. Știm ce a urmat.
Cheia acum nu mai e la democrație si populație. Dacă populimea e lăsată singura sa decidă – va fi cel mai mare dezastru posibil. Pentru ca in plus mai exista si porcăriile astea de rețele sociale care amplifică nebunia.

Acum contează de fapt ce face “Deep state”-ul – in SUA, Europa, la noi, peste tot. Ca sa controleze “fiara”, populimea, să nu o ia razna complet.
Asta e cheia. Nu la politicieni sau la populime. Nu e bine deloc, e înfricoșător – dar asta e situația. Că ne place sau nu. Cu cât e mai multă democrație acum cu atât dezastrul devine mai iminent”, a scris el pe pagina urmărită de 75.000 de persoane.

Ulterior, la un comentariu, Caramitru a cerut arestarea lui Trump pentru a nu candida la președinția SUA. Reamintim că sâmbătă, Donald Trump, a anunțat că are informații că va fi arestat în cursul săptămânii viitoare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare