Andrei Guşă: Cu un transsexual purtător de flacără olimpică, cu sportivii din China şi Rusia persecutaţi făţiş, este clar că spiritul şi fair-play-ul Jocurilor Olimpice au fost aruncate la gunoi

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a abordat subiectul controverselor ce s-au stârnit în jurul Jocurilor Olimpice ce se vor desfășura anul acesta la Paris, scrie solidnews.ro.

Andrei Gușă este de părere că se pune la cale implementarea masivă a noii ordini mondiale, prin intermediul șiretlicurilor ce se încearcă a fi realizate la Jocurile Olimpice de anul acesta. Rusia e persecutată în mod evident, pentru că, deși sunt focare de război și în alte regiuni și deși sunt și alte state implicate în conflicte, tot Occidentul face eforturi majore pentru a exclude Rusia… din orice. „Rusia este o țară puternică, are farmecul ei la Jocurile Olimpice. Cel puțin la judo, sunt excepționali luptătorii din Rusia. Nu vorbim de ’Jocurile NATO’, ci de Jocurile Olimpice! Dacă erau Jocurile Olimpice cu țări NATO era clar, n-avea ce căuta Rusia. Dar așa… când se împarte dreptatea de către noi, șmecherii occidentali, care suntem de departe minoritari pe lume…”, a comentat Andrei Gușă.

La rândul ei, și China este persecutată. Directorul Agenției americane Anti-Doping, Travis Tygart, acuză Agenția Mondială Anti-Doping că „permite” autorităților chineze să ascundă consumul ilegal de medicamente de către înotătorii de top. Există dubii că sportivii chinezi se dopează, dar șansele ca acest fapt să fie real sunt la fel de mari ca posibilitatea ca și sportivii americani să se dopeze. Andrei Gușă a subliniat că nu prea există sportiv de înaltă performanță care să nu fie dopat, chiar dacă nu mai e vorba despre dopingul agresiv din deceniile trecute, care afecta întregul organism într-un mod fatal. Există foarte multe strategii în culise, pentru că lumea sportului este foarte dură.

Tot săptămâna aceasta, Parisul a ales un drag queen care să poarte flacăra olimpică. Drag queen Minima Gesté a fost selecționat de orașul Paris ca purtător de flacără olimpică. O premieră și o oportunitate de a transmite un mesaj de „dragoste și speranță”, pentru a „deschide mințile despre comunitatea LGBTQIA+”, dar care a stârnit un val de ură pe rețelele de socializare, scrie CNews. „Asta înseamnă că se promovează fățiș ca bărbații să se transforme în femei și să participe la Olimpiadă ca femei. De ce nu au pus doar un homosexual sau o lesbiană? Așa nu era o problemă. Dar să pui un bărbat devenit femeie să ducă drapelul înseamnă că principiul fair-play-ului, al respectul, al onoarei, toate acestea care ar fi normal să existe în lume sau măcar în sport, sunt batjocorite. Și faptul că americanii umilesc China fără dovezi înseamnă că sportul nu mai înseamnă nici fair play, nici onoare, nici respect!”, a subliniat Andrei Gușă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare