ANM: Vreme capricioasă în următoarele săptămâni. Decembrie debutează cu temperaturi scăzute

Prognoza meteo ANM arată că vor alterna perioadele cu precipitații și cu temperaturi mai scăzute decât cele normale la începutul iernii, potrivit antena3.ro.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 – 27 noiembrie 2023

În săptămâna 20 – 27 noiembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, nordice, precum și în extremitatea de est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

În săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în extremitatea de sud și de sud-est a țării, precum și în regiunile centrale, dar mai ales zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 4 – 11 decembrie 2023

În săptămâna 4 – 11 decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11 – 18 decembrie 2023

În săptămâna 11– 18 decembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile, au precizat meteorologii.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare