miercuri, septembrie 28, 2022

Antonel Tănase: Cu Violeta Alexandru nu există cale de mijloc. Ești profesionist și te înțelegi cu ea, sau ești incompetent și o detești

Antonel Tanase, deputat și președinte PNL Sector 3, spune că nu există cale de mijloc cu Violeta Alexandru. „Ești profesionist și te înțelegi cu ea, sau ești incompetent și o detești”.

„Deși doamna Alexandru este genul de om “hate it or love it”, cum zic americanii, ea rămâne un om echilibrat, care a practicat mereu politica cu decență, dedicată cetățeanului și imună la faimă efemeră.

Violeta Alexandru nu a negociat niciodată principii, poate ăsta este și motivul pentru care este atât de apreciată în colțul liberalilor cu ADN autentic, nu a tânjit după sinecuri și nu a părăsit niciodată liberalismul.

  • Violeta Alexandru este genul de politician care petrece minute în șir la telefon cu orice cetățean care îi cere ajutorul, care nu strâmbă din nas la munca de jos, care a mers pe teren alături de membrii PNL în campanie, care judecă înțelept orice pas pe care îl face, având în minte doar un singur lucru: cetățeanul. Şi nu glumesc – ea a stabilit un nou standard al deschiderii către cetățean: şi-a făcut public numărul de telefon şi a răspuns la el, încercând să rezolve tot ce i s-a adus în atenție.

Dar ce o caracterizează pe doamna Alexandru, mai mult decât orice, este viziunea. Planurile Violetei despre cum poate ajuta oamenii să beneficieze de pe urma muncii lor mai bine și mai ușor au fost puse în aplicare la Ministerul Muncii.

  • Va fi greu de egalat performanța ei la minister, pentru că Violeta a ajuns în fiecare funcție pe care a ocupat-o datorită competenței, nu pentru că a bătut pe la uși cu rugăminți fierbinți sau pentru că a avut “niște colegi” care să intervină pentru ea.

 

  • O susțin pe Violeta Alexandru pentru funcția de președinte PNL București, fiindcă este politicianul cu idei multe și bune despre orice înseamnă un pas înainte pentru liberalism și bunăstare socială.

Fie că o iubești sau o urăști pe Violeta Alexandru, nu poți nega că această doamnă este o forță liberală care a ridicat standardele și așteptările de la toată clasa politică. Noi, românii, și în special echipa PNL, trebuie să învățăm ce înseamnă continuitatea și respectul pentru munca celor care și-au pus toată energia și competențele  în slujba dezvoltării României, prin adevăratele mijloace democratice, cele liberale”, a scris Tănase, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner