Antonel Tănase, după ce senatorii au respins în comisie două proiecte privind câinii fără stăpân: Roberta Anastase, senator PNL de Prahova, a susținut ca sa fie eutanasiați în continuare câinii. Aceeași poziție a avut și senatorul PSD Gabriel Mutu

În urmă cu câteva zile, Comisia pentru Administrație Publică a Senatului a discutat doua proiecte legislative de modificare a OUG 155/2001 privind câinii fără stăpân. Ambele au fost respinse de comisie, a scris deputatul Forța Dreptei Antonel Tănase pe Facebook.
El arată că i-au atras însă atenția declarațiile câtorva colegi senatori.
Roberta Anastase, senator PNL de Prahova, a susținut ca sa fie eutanasiați în continuare câinii. Aceeași poziție a avut și senatorul PSD Gabriel Mutu.
Trecând dincolo de declarațiile sinucigașe din punct de vedere politic, de lipsa de umanitate și de empatie, am înțeles, cu scârbă, e drept, altceva.
ROBERTA, ÎȚI AMINTEȘTI DE TOBY? Cățelul simpatic căruia i-am dăruit casă în sediul PNL în 2017. A fost iubit, mângâiat și acceptat acolo până anul acesta. Odată cu plecarea mea din PNL, a fost și el alungat, a scris el.
”Da, Roberta, bieții câini nevinovați nu sunt votanți. Nu pot pune lăbuța pe un buletin de vot. Dacă umanitatea ta se rezumă doar la numărul de voturi, nu ai ce căuta în Parlamentul României. Dacă vorbim despre câini, aceste animale ne sunt de cele mai multe ori prieteni, devin membri ai familiilor noastre, sunt SUFLETE! Dacă am inversa rolurile, Toby nu ar fi făcut astfel de declarații din postura de senator. Asta este diferența, Roberta! În comparație cu tine, TOBY ESTE MAI UMAN, MAI ÎNȚELEPT”, mai spune Antonel Tănase.
deputatul anunță că oarlamentarii Forța Dreptei nu vor face niciodată astfel de declarații.
”Cu atât puțin să susțină aberații cum ar fi eutanasierea bietelor animale fără stăpân. Animalele fără stăpân trebuie protejate, îngrijite în adăposturi conforme. Sterlizarea este o soluție, nu însă eutanasierea animalelor sănătoase, animale ce ne aduc o fărâmă de liniște și bucurie”, mai afirmă Antonel Tănase.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare