miercuri, septembrie 28, 2022

Antonel Tanase o susține pe Violeta Alexandru la șefia PNL București: Un om fără ambiții personale, dar al dracu’ de ambițios

Antonel Tanase, deputat și președinte PNL Sector 3, își arată susținerea pentru Violeta Alexandru la șefia PNL București. El o caracterizează drept o ”locomotivă care a tras după ea, în timpul mandatului la șefia PNL Bucuresti, o creștere cu 50% a pozițiilor de consilieri PNL la alegerile locale”.

  • ”Violeta Alexandru este un om fără ambiții personale, dar al dracu’ de ambițios când vine vorba despre a rezolva problemele pensionarilor, salariaților sau oamenilor muncitori”, mai spune Tanase.

”Violeta Alexandru este o locomotivă care a tras după ea, în timpul mandatului la șefia PNL Bucuresti, o creștere cu 50% a pozițiilor de consilieri PNL la alegerile locale, a ajutat la scoaterea Gabrielei Firea de pe harta Bucureștiului și a pus umărul la creșterea cu 100% a pozițiilor de parlamentari față de 2016.

Sub Violeta Alexandru, PNL București nu doar că a fost în creștere, dar a avut succes, a ieșit în față, a contat în ecuația unei Românii mai bune.

Însă vreau să vorbesc acum despre ce nu se vede din Violeta Alexandru, fiindcă ce se vede puteți urmări singuri pe pagina ei de FB, unde vorbește exclusiv despre muncă și proiecte, căci nu e nevoie de o “echipă câștigătoare” ca să faci treabă pentru cetățeni, ci de un singur om cu viziune, muncitor, inteligent, decent și cu mult bun simț.

Antonel Tănase despre Violeta Alexandru: Unii ar încadra-o în categoria “workaholic”

Violeta Alexandru muncește. Ba chiar unii ar încadra-o în categoria “workaholic”. Violeta nu își pozează ciorba ca să facă o postare pe FB despre cât trudește, ci a revoluționat cu adevărat conducerea caselor de pensii. Au încercat oamenii sistemului să o îndepărteze, să o șicaneze și nu au reușit.

Violeta Alexandru este un om fără ambiții personale, dar al dracu’ de ambițios când vine vorba despre a rezolva problemele pensionarilor, salariaților sau oamenilor muncitori.

A fost primul ministru care și-a făcut public numărul de telefon pentru a fi sunată de cetățeni și chiar a răspuns la el.

Violeta este opusul aroganței. Și cred că ancorarea în realitate, bunul simț și energia ei ca să schimbe nedreptățile de care suferă cei care pun realmente umărul la progresul țării sunt calități suficiente care să o recomande pentru un nou mandat la șefia PNL București.

Pe Violeta o găsiți oriunde este de muncă. Nu face parte din cancanul politic românesc care schimonosește respingător fețele politice atât de comune românilor.

Succes, Violeta! Ai toată susținerea mea‼️”, a scris Antonel Tănase pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner