Antonel Tănase (PNL), despre moțiunea pe Sănătate: Când prostia se asociază cu perseverența în politică, atunci știm cu siguranță că avem de-a face cu PSD

Fostul secretar general al Guvernului Orban, deputatul PNL Antonel Tănase, acuză PSD și AUR că au depus o moțiune simplă pe Sănătate pentru că Vlad Voiculescu, aflat în funcție de mai puțin de 2 luni, nu a împiedicat incendiul de la Matei Balș, condus în ultimii 23 de ani de senatorul PSD Streinu Cercel. 

„Când prostia se asociază cu perseverența în politică, atunci știm cu siguranță că avem de-a face cu același partid inegalabil în tupeu, gafe și inepții: PSD. 

Deși Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu, Mitralieră Rădulescu, Teodorovici, Olguța Vasilescu, Firea, Bădălău, Oprișan și, nu în ultimul rând, Liviu Dragnea și-au împachetat bibliile, culegerile de probleme după Gheba și abecedarele, lăsând loc oamenilor noi din PSD, care “au reformat partidul”, se pare că nici aceștia din urmă nu reușesc să facă niște calcule simple, de bun simț, demonstrându-ne că abia au reușit să termine opt clase când alți români deja semnează formularele pentru pensii. 

  • Streinu Cercel, membru și senator PSD, a stat în fruntea Institutului Matei Balș din 2007 până în decembrie 2020, anunțându-și demisia din funcția de manager imediat ce a devenit membru al Parlamentului.

 

  • Dincolo de lunga domnie a lui Streinu Cercel în funcția de manager la Balș, să ne amintim puțin și de cele opt spitale regionale promise la flipchart de Liviu Dragnea și șleahta de interlopi. Nu doar că nu s-a săpat nici măcar 1 cm la fundația vreunui astfel de spital, ba singurele cazmale înfipte în pământ au fost pentru ridicarea vilelor și reședințelor de lux ale lui Oprișan, Pintea, Tudorele Fă Ceva Toader, Dragnea, Vasilescu, Călin Popescu Tăriceanu sau Dăncilă. 

Recapitulând, ca pentru pesediști: dacă Streinu Cercel a fost manager 23 de ani la Balș, iar PSD nu a livrat niciunul dintre cele 8 spitale regionale promise acum 5 ani, cine este de vină pentru dezastrul de la Balș? 

  • Mic ajutor pentru pesediști: dacă Balș ar fi avut în ultimele 2 decenii un management eficient sau dacă cele 8 spitale regionale existau, tragedia nu ar fi avut loc fie pentru că administrația impecabilă nu ar fi permis un dezastru, fie pentru că pacienții de la Balș ar fi fost internați într-unul dintre cele 8 spitale moderne promise de PSD. 

 

  • Pesediștii, în loc de moțiune, ar trebui să depună mai mult efort pentru a-și crește cele câteva unități de IQ și așa precare. 

Iar pe lângă inteligență, nu ar strica nici cultivarea bunului simț. Căci însăși istoria spune că sfidarea oamenilor (prin denaturarea adevărului și aroganța specifică ticăloșilor care au gazat românii ieșiți în piață) nu a fost tocmai benefică”, a scris Tănase, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare