Antonel Tănase(PNL): Bugetul pentru 2021 se concentrează în două direcții mari: reforma statului român și menținerea direcției alături de Europa şi partenerii din Alianţa Nord-Atlantică

Pe scurt, bugetul pentru 2021 se concentrează în două direcții mari: reforma statului român și menținerea direcției alături de Europa şi partenerii din Alianţa Nord-Atlantică, scrie pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Antonel Tanase.

  • Antonel Tănase: Vom încuraja o politică fiscală stimulativă, iar taxele și impozitele vor rămâne neschimbate.

Fostul secretar general al Guvernului Orban, Antonel Tănase, a ținut să precizeze în aceeași postare, că-și exprimă regretul pentru situația grea prin care au trecut și trec 1.4 milioane de români din sectorul privat care au intrat în șomaj tehnic – Acești oameni nu doar că nu au protestat, dar au dovedit mult bun simț în acceptarea și gestionarea efectelor pandemiei la nivel global.

Deputatul anunță că în 2021, se vor plăti toate facturile din perioada 2017-2019, când s-a amânat plata lor, crescând astfel cheltuielile, asigurând totodată pe antreprenori și investitori de predictibilitate, simplitate, transparență și cu o lege fiscală stabilă.

Accelerăm digitalizarea, iar sectorul bugetar va fi judecat după performanță și după cum va rezolva rapid și eficient nevoile societății.
În ultimii 30 de ani, “cele mai neimportante” deziderate pe listele instituțiilor publice au fost transparența și profitul. Ei bine, acum sunt cap de listă când vine vorba despre cheltuirea banului public.
  • Ce înseamnă 2021? Reformă și investiții!”, a mai scris deputatul PNL pe pagina sa de socializare.
”Deși România se confruntă cu cea mai mare criză din ultima sută de ani, vom reuși să evoluăm și să prosperăm prin eficiență și bun simț!”, a conchis parlamentarul în postarea de pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare