Antonel Tănase(PNL), despre eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: Va fi pusă pe ordinea de zi a ședinței de plen reunit de mâine – Voi vota, împreună cu toți colegii mei peneliști, pentru desfiinţarea lor

”Voi vota, împreună cu toți colegii mei peneliști, pentru susținerea proiectului de lege care modifică statutul deputaţilor şi senatorilor prin care se desfiinţează pensiile speciale ale parlamentarilor”, a anunțat deputatul PNL Antonel Tănase, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Tănase: De ce? În primul rând fiindcă eu consider că o metodă corectă de calcul pentru pensii este principiul contributivității, conform căruia fondurile de asigurări sociale se constituie pe baza contribuțiilor datorate de persoanele fizice şi juridice, participante la sistemul public, drepturile de asigurări sociale cuvenindu-se pe temeiul contribuțiilor de asigurări sociale plătite. Mai precis, egalitate în contribuţiile plătite = egalitate în veniturile obţinute din pensii.

Deputalul a mai transmis că, în al doilea rând va vota pentru eliminare pensiilor speciale ale parlamentarilor și pentru a împiedica diverse căpușe, care intră în politică doar pentru acest beneficiu, iar când se văd cu mandatele în mână uită că au o misiune, să ne mai încurce.

  • Tănase:Și pe noi, oamenii politici care avem de făcut treabă, și pe cetățenii care îi investesc cu încredere.
”PNL a înaintat proiectul de lege pentru desființarea pensiilor speciale încă din legislatura trecută însă, după cum știți, atunci nu aveam cum să îl trecem, fiindcă nu aveam majoritate parlamentară. Acum sperăm să rezolvăm această problemă care îi deranjează pe români.Să ne reauzim sănătoși!”, a conchis parlamentarul PNL în postare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare