miercuri, mai 25, 2022

Antonel Tănase(PNL): Începem procedurile de desfiintare a uneia dintre companiile căpușă înființate de către Primăria Sectorului 3

Începem procedurile de desfiintare a uneia dintre companiile căpușă înființate de către Primăria Sectorului 3, a anunțat liderul PNL Sector 3, deputatul Antonel Tănase.

  • Antonel Tănase: Pe durata campaniei am arătat că prin companiile Sectorului se sifonau banii publici către clientela PSD. Așa cum spuneam atunci acest furt trebuie să înceteze.

”Societatea de Ordine si Pază a fost sub atenta supraveghere a Consiliului Local, în ultimele luni, însă compania nu a reușit să demonstreze ca existența ei este justificată.

Considerăm că nu există niciun motiv pentru care cetățenii sectorului 3 trebuie sa plătească indemnizațiile lunare ale Consiliului de Administrație, considerând că acesta nu aduce un plus de valoare comunității”, a mai anunțat președintele organizației PNL Sector 3, printr-un comunicat de presă.

”După recenta demisie a actualului CA, care nu a fost capabil sa gestioneze eficient compania, vom numi administratori noi, mandatați sa deruleze procedurile de dizolvare.”, a mai transmis președintele PNL Sector 3, Antonel Tănase.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner