Antonel Tănase(PNL): PSD nu se dezminte în ce privește calitatea politicilor și discursului: parlamentarii PSD nu sunt interesați de dezbateri constructive, ci de circ și istericale pentru presă.

”Parlamentul lucrează la legea bugetului pentru anul acesta. Până ieri, proiectul de buget a trecut de comisii, primind peste tot unde a fost dezbătut, aviz pozitiv”, scrie deputatul PNL Antonel Tănase pe pagina sa de socializare.

  • Antonel Tănase: Însă ce voiam să spun, cu amărăciune, este că PSD nu se dezminte în ce privește calitatea politicilor și discursului: parlamentarii PSD nu sunt interesați de dezbateri constructive, ci de circ și istericale pentru presă.

Parlamentarul PNL acuză social-democrații că ”s-au apucat să împrăștie minciuna austerității bugetului propus de guvern, deși realitatea e alta”.

”Toate ministerele au bugete mai mari, iar sumele dedicate investițiilor sunt mai mari ca niciodată.

Dar pentru PSD e clar că este mai ușor să minți și să te folosești de slăbiciunile românilor, mai ales că așa au și guvernat în ultimii ani: nu prin reforme, nu prin performanță, doar prin populisme și circ.
Acest buget, așa cum a fost el construit de executiv, pune bazele dezvoltării sănătoase a României, iar investițiile record vor garanta că locurile de muncă, pensiile și alocațiile vor crește în anii următori”, a mai transmis deputatul pe facebook.
  • ”Am încredere că zilele următoare bugetul va primi votul Parlamentului și vom putea face pașii necesari pe drumul dezvoltării României”, a încheiat Antonel Tănase în postarea de pe facebook. 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare