Antonio Andrușceac (AUR): Iată că Băluță mai ascultă de când a scăpat de sub papucul lui Goleac si de vocea cetățenilor, și după intervenția mea, lucrurile la Piața Sudului s-au schimbat pentru trei zile în bine

Antonio Andrușceac (AUR) afirmă că primarul Sectorului 4, Daniel Băluță ”mai ascultă de când a scăpat de sub papucul lui Goleac si de vocea cetățenilor, și după intervenția sa, lucrurile la Piața Sudului s-au schimbat pentru trei zile în bine. 
  • ”Dupa rocada la guvernare, comasate si alte combinații, si la Sectorul 4, se pregateste o rocada, il dam jos pe dracu si-l punem pe tac-su ..

Iată ca Baluta mai asculta de când a scăpat de sub papucul lui Goleac si de vocea cetățenilor, si dupa intervenția mea, lucrurile la Pta Sudului s-au schimbat pentru trei zile in bine.

Insa frica lui Baluta este mare si reacționează la asemenea semnale ptr ca o echipa care l-a trădat pe Piedone in favoarea lui, se coalizează acum in spatele lui Goleac ( interlopi, așa ziși dezvoltatori, proprietari ‘cinstiți’ de afaceri si hoteluri pe la munte.., prietenii știu ce spun ), si încearcă sa faca orice pentru înlăturarea lui Baluta, ceea ce nu ar fi rău daca nu ar fi înlocuit de ticalosii din gasca lui Goleac care acum umbla cu geamantanul pe la toate ușile.

De combinații nu-i străin nici nașul Matildei si a lui Marian Goleac, Piedone , care dupa ce si-a făcut fiul deputat PSD, umblă acum sa-si faca si fata europarlamentar, si care deja il șantajează (si) pe Baluta sa investească banii din sectorul 4, in patru grădinițe din sectorul 5, ca de bugetul alocat, din momentul ăla se ocupa grasu ‘, adică o super șpagă mascată , din banii cetatenilor din sectorul 4.

Tara de vânzare, ‘politicieni’ de cumparat, doar ca ce se cumpară cu bani este ieftin si perisabil..”, a scris Andrușceac pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare