sâmbătă, iunie 25, 2022

ANUNȚ / Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6 București: Continuăm campania faptelor bune pentru Sinistrații din țară…după Brașov urmează județul Gorj!

Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6 București, a anunțat pe pagina sa de socializare că va continua campania faptelor bune pentru Sinistrații din țară.

După localitatea Zizin din județul Brașov, unde a distribuit ajutoare sinistratilor, Florescu, împreună cu colegii săi, au mers în Comuna Tărlungeni, tot din Județul Brașov, cu ajutoare pentru foarte multe familii din această comună care au rămas fără agoniseala din gospodării.

  • Ștefan Florescu: Gestul nostru a bucurat comunitatea, pe care autoritățile statului, ca de fiecare dată in astfel de situații, nu fac decât să ignore problemele cu care se confruntă sinistrații.

Continuăm campania faptelor bune pentru Sinistrații din țară!Zeci de familii din Comuna Tărlungeni, Jud Brașov, au primit ajutoare din partea Filialei PMP Sector 6!Dezastrul pe care l-a lăsat ploile in ultimile zile, a făcut ca foarte multe familii din această comună sa rămână fără agoniseala din gospodării, ultima lor speranță fiind doar o minune divină!Și totuși, gestul nostru a bucurat comunitatea, pe care autoritățile statului, ca de fiecare dată in astfel de situații, nu fac decât să ignore problemele cu care se confruntă sinistrații.Mâine deja mergem către Jud Gorj, in Localitățile Aninoasa și Lupeni, acolo de unde, strigătul de ajutor din partea oamenilor, ne-a făcut să acționăm in consecință și să ne organizăm pentru a sprijini și comunitatea de acolo.Doamne ajută!#campanieumanitara #pmpsector6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Duminică, 28 iunie 2020

”Zeci de familii din Comuna Tărlungeni, Jud Brașov, au primit ajutoare din partea Filialei PMP Sector 6!
Dezastrul pe care l-a lăsat ploile in ultimile zile, a făcut ca foarte multe familii din această comună sa rămână fără agoniseala din gospodării, ultima lor speranță fiind doar o minune divină!
Și totuși, gestul nostru a bucurat comunitatea, pe care autoritățile statului, ca de fiecare dată in astfel de situații, nu fac decât să ignore problemele cu care se confruntă sinistrații.”, a transmis într-o postare pe pagina sa de socializare Ștefan Florescu.

Urmează județul Gorj,in Localitățile Aninoasa și Lupeni

florescu ajutoare”Mâine deja mergem către Jud Gorj, in Localitățile Aninoasa și Lupeni, acolo de unde, strigătul de ajutor din partea oamenilor, ne-a făcut să acționăm in consecință și să ne organizăm pentru a sprijini și comunitatea de acolo.Doamne ajută!”, a mai anunțat liderul PMP Sector 6, Ștefan Florescu.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner