vineri, iunie 2, 2023

Apel comun USR și RO+: Semnalul de alarmă transmis de la Bruxelles trebuie să trezească toți politicienii

Uniunea Salvați România și Mișcarea România Împreună (RO+) fac un apel către politicienii responsabili să înțeleagă gravitatea semnalului transmis de la Bruxelles și să acționeze în interesul României și al românilor trimițând de urgență Guvernul Dăncilă la coșul de gunoi al istoriei. De asemenea, facem un apel la acțiune, în ultimul ceas, pentru a declanșa alegeri anticipate. Aceasta este forma democratică prin care se redă cetățenilor posibilitatea să-și aleagă singuri viitorul țării: gașca infracțională Dragnea sau România europeană! 

„Acest Guvern și coaliția care îl susține ne-au băgat într-o fundătură. Ne va lua ani de zile să reparăm ce au stricat, să ne recâștigăm credibilitatea în lume. România nu seamănă cu Dragnea și Dăncilă, românii nu sunt nici infractori, nici incompetenți. Plecarea lor de îndată de la conducere este o urgență”, spune Dacian Cioloș, președinte fondator RO+.

”Românii își doresc să rămână în Uniunea Europeană. Beneficiile aduse de intrarea în marea familie europeană se văd cât se poate de clar în viața de zi-cu-zi a românilor și nu pot fi acoperite de propaganda mincinoasă a lui Dragnea și Tăriceanu care văd în UE principala stavilă în calea acaparării totale a României”, a declarat Dan Barna, președintele USR.

Uniunea Salvați România și Mișcarea România Împreună cer parlamentarilor coaliției PSD-ALDE care nu sunt șantajați de gașca infracțională a lui Liviu Dragnea să înțeleagă gravitatea momentului și să acționeze în interesul celor care i-au ales.

USR și RO+ sunt gata să găsească cadrul necesar pentru discuții cu reprezentanții tuturor partidelor parlamentare și să faciliteze dialogul cu toate forțele democratice din societatea civilă pentru a scăpa România de un grup infracțional care ne periclitează viitorul european.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner