AROGANȚA UCIDE

Editorial de Paul-Mihail-Ionescu

După tot spectacolul de ieri din alianța de guvernare, nu mai este nimic de spus decât asta: AROGANȚA UCIDE!

Aroganța ucide oameni politici! Aroganța ucide partide politice! Aroganța ucide alianțe politice! Dar mai important decât toate astea este faptul că aroganța lor ucide poporul! Aroganța lor ne ucide pe noi, zi de zi, oră de oră, minut de minut!

În plină pandemie, după o decizie mult așteptată de întreaga țară, al doilea partid din alianța de guvernare nu face decât să adâncească criza politică din România dintr-un singur motiv: AROGANȚĂ!

Credeți că pe noi, poporul, ne interesează lupta voastră politică? Credeți că pe noi, poporul, ne interesează cine ocupă, vremelnic, niște funcții? NU! Pe noi ne interesează ce fac acele persoane în aceste funcții! Pe noi ne interesează să scăpăm mai repede de această pandemie care a afectat întregul mapamond și să ne putem relua viața pe care o aveam în urmă cu doi ani!

Pe noi, poporul, ne interesează să fim sănătoși, să avem ce pune pe masă, să avem o bătrânețe liniștită, sistemul medical să funcționeze și să nu mai moară oameni în spitale din alte motive decât cele pentru care au ajuns acolo, motoarele economiei să fie din ce în ce mai turate, pământurile roditoare ale acestei țări să fie cultivate la maximum! Vrem să vedem că întreaga clasă politică, în frunte cu cei aflați la guvernare, se dedică acestei țări și acestui popor și orice politician care nu mai face față acestei cereri să plece fără să facă scandal!

  • Citiți istoria acestei țări, citiți istoria celor mai importanți lideri ai lumii și veți vedea că inclusiv pe ei aroganța i-a ucis!

Opriți circul guvernamental și începeți să guvernați! Și dacă nu puteti, lăsați pe alții, dar nu ne mai ucideți pe noi cu aroganța voastră!

Autor: Paul Mihail Ionescu – Consultant politic