AUR cere demisia lui Rafila şi a întregii conduceri a Spitalului „morţii”, Sf Pantelimon din Bucureşti

”Sistemul medical românesc condus de Rafila ucide din nou!” acuză deputatul AUR Adrian Axinia, într-o luare de poziție în care cere demisia urgentă a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și a conducerii Spitalului Sf.Pantelimon, unde 20 de oameni au murit în decurs de cîteva zeci de ore, scrie inpolitics.ro.

”Managerul spitalului, Bogdan Socea, a răspuns cu declarații care denotă lipsă de empatie și cinism, sugerând că șansele de supraviețuire ale pacienților erau reduse oricum din cauza complexității problemelor lor medicale. Mai mult, a ieșit la iveală faptul că spitalul dispune de suficiente doze din serul respectiv, prin urmare nu se impunea reducerea cantităților administrate. Asta ne duce către concluzia că avem de-a face cu o mână criminală.

Cu toate că Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a solicitat o anchetă imediată și a trimis Corpul de Control la spital, aceste măsuri nu sunt suficiente. AUR solicită demisia imediată a managerului spitalului, a personalului medical implicat și a Ministrului Sănătății”, cere vicepreședintele AUR.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare