Bădălău: Opoziția vrea să concedieze 700.000 de angajați din sectorul public

badalau

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, acuză opoziția că vrea puterea pentru a concedia 700.000 de angajați din sectorul public.

„Există două categorii de viziuni politice: una care vrea dezvoltare, fiind orientată spre construcție și alta care este orientată spre distrugere.

Prima, viziunea PSD, a făcut ca în prezent să avem cel mai ridicat număr de contracte de muncă din ultimii ani. Cea de-a doua, a Opoziției care vrea să dărmâne Guvernul, propune “introducerea principiului 85/15= salariații din sectorul bugetar să nu reprezinte mai mult de 15% din totalul angajaților din economie „, ceea ce implică demararea unor concedieri masive în rândul bugetarilor, în eventualitatea în care opoziția ajunge la guvernare.

Este vorba despre concedierea a 700.000 de angajați din sectorul public, o cifră similară numărului locurilor de muncă pierdute în perioada de criză. Iată motivul pentru care Opoziția dorește puterea: pentru a ne întoarce în timp cu aproape zece ani de zile”, a scris Bădălău, pe Facebook.