miercuri, februarie 28, 2024

Bărbatul confundat cu suspecții crimei din Sibiu va da Poliția în judecată și va cere daune: Așa nu-i las!

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul săltat de polițiști după ce a fost confundat cu unul dintre suspecții crimei din Sibiu, a anunțat că vrea să dea Poliția în judecată indiferent de cât o să îl coste cheltuielile cu procesul, scrie Libertatea.

Laurențiu Lăcătușu sugerează că polițiștii au încălcat mai multe prevederi legale în momentul în care l-au săltat din cauză că l-au confundat cu unul dintre suspecții din dosarul privind uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

„În loc să-mi arate legitimaţia, au început să zbiere la mine, să urc în maşină, că-s de la Poliţie. Atunci au apărut 10-15 oameni în spatele meu şi m-au trântit pe jos. M-au lovit cu picioarele, unul mi-a dat un pumn în gură şi mi-au pus cătuşele la mâini. Îmi amintesc că un singur poliţist striga: bă, nu mai daţi în el!”, povestește Lăcătușu.

„La ieşire din Segarcea”, spune bărbatul, „chiar în marginea pădurii, m-au scos, m-au pus jos, mi-au slăbit cătuşele şi m-au pozat iar. Unul făcea poze cu un telefon, mă întorceau pe lateral, pe burtă, şi unul stătea cu mâna pe pistol”.

Lăcătuşu susține că la verificările din Craiova polițiștilor „nu le venea să creadă” că nu are tatuaj.

În curtea IPJ Sibiu, bărbatul a fost întâmpinat și de reprezentanții presei.

„Mă întrebau: De ce l-ai omorât? Nu ţi-a părut rău de el? Unde sunt ceasurile? Unde sunt colegii tăi?.

Mă, când am auzit, am rămas prost! Ete, drăcia dracului, ce dracu mă întreabă ăştia de omor? Sunt nebuni la cap? De ce omor vorbesc ăştia?”, spune Lăcătușu.

„Cineva le-a zis mascaţilor: hai, ieşiţi, duceţi-vă în treaba voastră, că nu e ăsta, am greşit persoana.

Mi-au dat înapoi buletinul, telefonul. Şi mi-au explicat că m-au adus acolo pentru că m-au recunoscut trei persoane. De pe pozele de Facebook m-au recunoscut, vă daţi seama?”, se miră bărbatul.

Laurențiu Lăcătușu va cere daune în instanță și spune că va merge până la capăt, indiferent de cheltuielile cu procesul.

„Mă împrumut de bani şi lucrez, ca să scad din datorii. Dar eu aşa nu o să-i las!”, a mai declarat Laurențiu Lăcătușu, potrivit Libertatea.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner