Barna, despre consultările convocate de Iohannis: La sfârșitul zilei va explica, probabil, de ce mai dă o șansă PSD

Vicepreședintele USR Dan Barna spune că președintele României a convocat consultări pentru luni la Palatul Cotroceni, iar la sfârșitul zilei va explica, probabil, de ce mai dă o șansă PSD. 

„Văzusem ieri o imagine cu Florin Cîțu și Marcel Ciolacu negociind viitorul guvern și cred că trebuie pusă un pic în context.  

  • Guvernul care se negociază acum între PNL și PSD își are originea într-o tentativă de hoție. Stelian Ion nu greșise cu nimic în fața oamenilor și a propriei conștiințe dar, pentru că a vrut să prevină o ilegalitate, a fost pedepsit de Florin Cîțu. 

 

  • Acum Florin Cîțu și PNL aduc PSD la guvernare deși au jurat că nu vor face așa ceva. E  ridicol și e trist. 

 

  • Concluzia e simplă: PSD și PNL sunt împreună pentru că vor să cheltuiască banii publici fără să dea socoteală nimănui. Sunt împreună pentru că nu vor o justiție corectă. Sunt împreună pentru că sunt mai aproape unul de altul decât de oamenii acestei țări.

Sub înaltul patronaj al președintelui Klaus Iohannis, cu știința și aprobarea lui, România va fi guvernată de o frăție a hoției. O frăție a iresponsabilității și a nepăsării față de banul public.  USR e singura alternativă democratică la această guvernare. Am arătat că știm să guvernăm, știm să facem și opoziție.  Și să nu se îndoiască nimeni, vom face opoziție.  Așa cum se cuvine”, a scris Barna, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare