Barna: OUG-ul lăcomiei aruncă România în criză

USR consideră că ”OUG-ul lăcomiei” anunțat ieri de ministrul finanțelor este începutul sfârșitului. Sfârșitul creșterii economice, sfârșitul mediului economic privat al României, dar și începutul unei crize economice fără precedent.

”Prin deciziile de terorism economic anunțate, sistemul financiar, energetic, sectorul telecomunicațiilor sunt distruse. Cei care vor pierde sunt oamenii cinstiți din România, în special cei cu venituri mici. Pentru că nu vor mai putea lua credite. Pentru că nu vor mai avea pensii. Pentru că prețurile vor exploda. Pentru că investitorii se vor retrage și vor dispărea sute de mii de locuri de muncă. Și – când ne va lovi criza – nota de plată va fi enormă – milioane de familii care muncesc din greu pentru a putea pune ceva pe masă în fiecare zi vor fi distruse.

  • De ce au decis ceva atât de grav PSD și ALDE ? Pentru că nu mai au bani. Suntem deja în faliment. Și au nevoie de bani – mulți – luați cu japca de la oamenii cinstiți. Nu vor doar să continue nebunia economică de până acum, vor să fure în plus, prin fondul de 10 miliarde de EUR pentru primarii PSD, care va fi gestionat direct de penalii Dragnea și Vâlcov.

 

  • Pentru cine fac asta ? Pentru ei – ca să continue să fure și pentru nomenclatura lor de cel mult 100000 de oameni – cei care beneficiază de pensii speciale și de salarii enorme la stat. Nu fac asta nici pentru marea majoritate a budgetarilor cinstiți din sistemul de sănătate sau educație (care sunt plătiți cu firmituri – banii merg de fapt către birocrația lor politizată și forțele lor de represiune), nici pentru pensionarii săraci de care își bat joc în continuare”, a declarat președintele USR Dan Barna.

USR îi cere premierului Viorica Dăncilă nu să nu adopte acest OUG și să aibă consultări cu mediul de afaceri, înainte de a schimba din nou Codul Fiscal.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare