Băsescu dă lovitura de graţie UNPR: Congresul PMP denunţă fuziunea cu partidul lui Gabriel Oprea

Fuziunea prin absorbţie dintre PMP şi UNPR, a devenit începând de marţi o amintire, dupa ce liderul popularior, Traian Băsescu, a anunţat, la Parlament, că denunţă fuziunea cu formaţiunea înfiinţată de Gabriel Oprea.

La şedinţa comitetului de conducere a PMP, care pregăteşte congresul formaţiunii, Traian Băsescu a anunţat că pe ordinea de zi a introdus „pe loc” punctul referitor la denunţareafuziunii PMP cu UNPR, decizia finală urmând să aparţină congresului.

Băsescu a atras atenţia că viitorul congres PMP trebuie să clarifice lucrurile în partid, „ nu să le încurce sau să le lase aşa cum sunt, adică să băltească”.

Fac propunerea ca la congres să denunţăm fuziunea cu UNPR-ul. Acest lucru are mai multe motive. În primul rând, cei cu care am vrut să facem fuziunea pur şi simplu au sabotat o decizie în instanţe printr-un număr enorm de cereri de intervenţie, la fiecare termene mai voiau cereri de intervenţie, deşi au votat în unanimitate fuziunea. În al doilea rând, avem mulţi consilieri care n-au nicio treabă cu politica PMP-ului, ca să nu spun că avem şi parlamentari care stau aşa, să vadă ei cum basculează, la fel cum au şi venit la noi, în preajma alegerilor”, a motivat senatorul PMP.

unpr-pmpFostul preşedinte mai argumentează că „această fuziune începe să devină toxică pentru PMP”, şi a calificat totodată situaţia contabilă a UNPR ca fiind „groaznică”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare