Băsescu: PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat. Este ultimul moment când Opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită

Fostul preşedinte Traian Băsescu a  afirmat, miercuri seară,  pe Facebook, că PSD – ALDE scufundă ţara „în mod accelerat” şi că este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, „cu ceva şanse de reuşită”, pentru demiterea Guvernului Dăncilă.

„Opoziţia trebuie să încerce acum! Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar: fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat. Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepartarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Băsescu a precizat că dacă Opoziția nu va face demersuri pentru dărâmarea Executivului, aceasta „este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone”.

„Ştiu că sunt mulţi „filosofi” care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun”, a conchis fostul președinte.

Traian Băsescu a susţinut în nenumărate rânduri necesitatea depunerii unei moţiuni de cenzură, acuzându-l pe președintele PNL Ludovic Orban că este ezitant cu privire la acest demers.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare