Beatrice Tudor: Campania USR – Fără Penali în Funcții Publice are la bază fapte penale

Tudor Beatrice

Campania Uniunii Salvaţi România intitulată Fără Penali în Funcții Publice are la bază fapte penale, afirmă deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor.

Din tot scandalul de la USR trebuie reținut următorul lucru: campania Fără Penali în Funcții Publice are la bază fapte penale. Zecile de mii de semnături falsificate sunt fapte care în Codul Penal se sancționează cu închisoare. Și nu au fost întâmplări sau coincidențe. Au fost dosare întregi cu semnături identice, pe care conducerea USR le-a tolerat deși cunoștea foarte bine care este situația. Și asta este doar ceea ce știm acum. Probabil alte sute de mii sunt tot nume inventate și semnături făcute din pix”, a susţinut deputata într-o postare pe Facebook.

Potrivit acesteia, “DNA trebuie să-și facă timp și pentru protejații sistemului, iar cei care se dau mari apărători ai legii, trebuie explice procurorilor cum este cu semnăturile false.

N-ar fi exclus vedem peste câteva luni tocmai cei care urlau prin piețefără penali fie ei înșiși maipenalidecât cei pe care îi catalogau așa”, a concluzionat social-democrata.

SCANDAL URIAŞ PE SCENA POLITICĂ / REVOLTĂ în USR: Peste 100 de membri îi cer lui Dan Barna să oprească “epurările politice”