Beatrice Tudor: În ciuda tuturor dificultăților, Viorica Dăncilă nu a renunțat niciodată să fie om! Votez cu inima!

beatrice tudor dancila firea

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a precizat, că de când a început campania electorală și până acum au trecut aproape 45 de zile, iar  în niciuna dintre acestea nu a găsit măcar un singur motiv sau a văzut măcar un singur lucru care să-i zdruncine convingerea că Viorica Dăncilă este cel mai bun candidat pentru funcția de Președinte, că merită cu prisosință să devină Președintele României, că vrea și poate să fie președintele tuturor românilor.

  • „O cunosc de mult timp pe Viorica Dăncilă, dar în această campanie am redescoperit-o.

Am redescoperit omul calm și răbdător care are puterea și curajul să reziste unui maraton de întrebări, unele foarte bune, altele extrem de răutăcioase, și apoi să zâmbească. Am redescoperit vizionarul care vrea să construiască o țară în care fiecare român să-și găsească locul, așa cum a arătat aseară la lansarea programului său. Am redescoperit politicianul care vrea să facă politica cetățenilor în detrimentul politicii de partid, căruia îi pasă de copiii orfani sau din familii lipsite de posibilități, căruia îi pasă de bătrâni și de cei mai lipsiți de șanse în viață.

Am redescoperit colega de partid care a bătut România în lung și lat, bucurându-se în locurile în care a fost primită cu căldură și comportându-se eroic în fața provocărilor și regiilor politice acolo unde adversarii au făcut scandal. Am redescoperit femeia care s-a luptat să mențină un Guvern al românilor și pentru români în fața unei alianțe a Răului și Lăcomiei, la care s-au grăbit să adere nume grele din politică, femeia care nu a abandonat niciodată lupta și care, chiar și după ce a pierdut guvernarea, nu s-a retras să-și aline durerea, ci a continuat să lupte pentru ceea ce crede, adică pentru bunăstarea românilor.

Poate cel mai important motiv pentru care o voi vota pe Viorica Dăncilă duminică este că în ciuda tuturor dificultăților prin care a trecut nu a renunțat niciodată să fie om. Un om autentic, așa cum sunt toți oamenii simplii. Un om care râde din toată inima sau plânge din tot sufletul atunci când simte. Un om care are frici, dar și bucurii. Un om care are visuri, speranțe, dar și griji și îndoieli”, a scris Betrice Tudor pe Facebook.

Beatrice Tudor a mai spus că  Viorica Dăncilă este în inima sa motiv pentru care o va vota duminică.

„Ultima săptămână de campanie a arătat foarte clar diferența dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, iar românii au văzut asta. Depinde doar de noi dacă ne vom mobiliza duminică și ne vom conduce candidatul spre victoria finală. Depinde doar de noi dacă avem puterea și curajul să ne facem treaba și să obținem victoria. Alegerile nu se termină până când nu se numără fiecare vot și nici atunci nu trebuie renunțat la vigilență și determinare. Eu cred în Viorica Dăncilă și în PSD!”, potrivit sursei citate.