Beatrice Tudor: Legătura dintre tragediile din Apuseni și cea din Caracal este – ”STS, nu doar structurile de intervenție” / Iohannis să facă ordine în „zona mult iubită”

Beatrice Tudor PSD deputat

Deputatul PSD Beatrice Tudor a afirmat, pe Facebook, că legătura dintre tragedia din Apuseni și cea din Caracal este ”STS, nu doar structurile de intervenție”.

Beatrice Tudor susține că atât în cazul tragediei din Apuseni, cât și în cazul celei din Caracal structurile de intervenție s-au mobilizat, dar intervenția nu s-a soldat cu succes, pentru că nu au reușit să le găsească la timp.

Deputatul PSD susține că după apelurile Alexandrei, STS avea timp suficient să găsească ”nu zona în care s-ar afla telefonul, ci și colțul camerei în care s-ar fi aflat”.

”Avem, deci, un serviciu secret care nu este în stare să găsească pe nimeni nicăieri, se pare. Pentru că nu au fost în stare să găsească un telefon la care se putea vorbi pe munte, dar nici nu au fost în stare să găsească o adresă în câmpie, în plină zonă de semnal, aproape de un oraș din România, la câțiva km de instalația militară de la Deveselu. Suntem, sper, lămuriți, cu un pilon al statului de forță”, scrie deputatul PSD pe Facebook.

Beatrice Tudor a afirmat că procurorul de teamă să nu încalce legea ”a reușit să ducă la pierderea vieții tinerei”.

”Și așa ne lămurim și cu celălalt pilon al statului de forță”, spune social-democrata.

Deputatul PSD a afirmat că ”dacă în locul unei fete din provincie era un amărât de consilier județean, suspectat că prăjea pe grătar o găină primită mită, STS probabil că identifica la centimetru curtea, iar procurorii spărgeau ușa înainte ca găina să fie lăsată fără pene”.

telecomunicatii speciale”(…) experiența ultimilor ani ne-a arătat că cei ascultați erau ușor identificați după telefonul mobil, iar perchezițiile și spargerile de uși cu mascați au devenit ceva la ordinea zilei. Doar când a venit vorba să o salveze pe Alexandra au început să conteze procedurile. Și nu, eu una nu pot trece peste eșecul în serie al STS, cel care gestionează 112, cel care a ratat-o pe Aura în munți și pe Alexandra în casa criminalului ei, cei care fac parte din comunitatea de intelligence și cei pentru care șeful statului se îngrijorează că nu vor avea parte de un buget destul de mare în urma rectificării”, spune Beatrice Tudor.

Social-democrata a declarat că așteaptă demisia șefului STS și intervenția lui Klaus Iohannis.

”(…) dacă această demisie nu vine de la sine, Președintele Iohannis să-și facă totuși curajul și să o solicite. Pentru că am văzut demiteri în Poliție și în ceea ce ține de zona administrației publice centrale, cred că a venit momentul ca și în zona atât de iubită de președinte să se facă ordine”, se arată în postare.