Beatrice Tudor: Vot decisiv pentru milioane de pensionari în Camera Deputaţilor

Legea pensiilor a primit miercuri un vot decisiv în Camera Deputaţilor, a anunţat deputatul PSD Beatrice Tudor, care a votat în favoarea acestei legi.

“Vot decisiv pentru milioane de pensionari astăzi, în Camera Deputaților, după ce alături de colegii din coaliția PSD-ALDE am votat Legea pensiilor.

  • A fost un vot pe care l-am dat cu încredere, pentru că sunt ferm convinsă de necesitatea acestei legi care face dreptate pentru cei care au muncit o viață întreagă.

Punctul de pensie va crește, de fapt, se va dubla, legea este așezată pe baze oneste: menținerea principiului contributivității, asigurarea de măsuri care să reducă unele inechități, adaptarea stagiului de cotizare nevoilor demografice, fiind încurajate femeile care vor să facă copii, și, nu în ultimul rând, introducerea unor măsuri care să facă dreptate și persoanelor cu handicap”, a afirmat Beatrice Tudor pe Facebook.

Potrivit deputatei, ceea ce este important de reținut este că legea care a reieșit în urmă dezbaterii parlamentare este o lege mult mai bună decât cea propusă inițial.

“Putem spune astăzi, cu mâna pe inimă, că ne-am îndeplinit una dintre principalele promisiuni făcute pensionarilor acestei țări în urmă cu acum doi ani”, a adăugat social-democrata.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare