Blonda lui Coldea, orgii cu droguri pentru politicieni de top; dezvăluirile, făcute marți seara în emisiunea Ancăi Alexandrescu

Marina Pandarof, blonda din anturajul lui Florian Coldea, care este inculpată într-un dosar DIICOT de trafic de droguri, a fost anchetată de același procuror vizat de o tentativă de asasinat de către mafia albaneză. Tânăra din Slatina este acuzată de procurorii antimafia că ar fi făcut trafic de stupefiante în cluburile de lux din Capitală și de formarea unui grup infracțional organizat, transmite Realitatea PLUS. Dezvăluirile au fost făcute marți seara in emisiunea Ancăi Alexandrescu, scrie solidnews.ro.

Marina Pandarof ar fi organizat mai multe orgii unde se consumau droguri de mare risc, iar invitați ar fi fost politicieni de la cel mai înalt nivel, afaceriști, dar și oameni din serviciile secrete. Tânăra fotografiată alături de Florian Coldea și albanezul Dorian Ducka a înregistrat aceste întâlniri din cercuri restrânse.

Procuroarea care s-a ocupat de dosarul blondei lui Coldea este cea care l-a băgat în spatele gratiilor pe Dan Chioru, cunoscut în lumea interlopă ca Pablo Escobar de România. Traficantul de droguri apelase la doi asasini din Albania pentru a o ucide pe procuroarea Cristina Bartha. Mercenarii angajați aveau misiunea să o împuște mortal în timpul deplasării de la sediul DIICOT Central către casă.

Întreaga operațiune a fost dejucată de către trupele speciale în ultimul moment, însă asasinii au scăpat. Autoritățile au decis ca procuroarea să primească pază zilnică din partea jandarmeriei. Cristina Bartha este cea care a condus ancheta din 2016, unde în apropierea lui Dan Chioru a fost infiltrat un ofițer sub acoperire pentru a strânge dovezi despre interlopul din sectorul 4 al Capitalei.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare