Botoşani: Un şofer de 66 de ani băut, care nu a oprit la semnal, urmărit şi scos de poliţişti din maşina aflată în mers

Un şofer de 66 de ani băut, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi se deplasa haotic în municipiul Botoşani, a fost urmărit de oamenii legii şi scos de aceştia din maşina aflată în mers. El avea o alcoolemie de 0,69 mg/l în aerul expirat, relatează News.ro. 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au observat, pe strada Independenţei, din municipiul Botoşani , în noaptea de 9 iunie, un autoturism care se deplasa haotic, fără a avea în funcţiune sistemul de iluminare.
“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe două străzi din oraş. Ulterior, acesta a încetinit viteza de deplasare, lucru care a permisul poliţiştilor să-l extragă din autoturism, în mers”, a anunţat IPJ Botoşani.
Bărbatul a fost imobilizat, dus la sediul poliţiei şi i-a fost stabilită identitatea. El are 66 de ani şi este din municipiul Botoşani. El a fost testat cu aparatul etilotest şi a ieşit o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În ajutorul poliţiştilor botoşăneni au venit şi doi tineric are erau în apropiere, Bogdan, un poliţist aflat în timpul liber, din cadrul IPJ Bacău şi prietenul lui, Răzvan, a mai precizat IPJ Botoşani.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare