BREAKING NEWS/ Dacian Cioloș și-a dat demisia de la conducerea USR

Dacian Cioloș și-a dat demisia, luni, din fruntea partidului USR.

Liderul USR, Dacian Cioloș, și-a anunțat, în urmă cu scurt timp, demisia de la conducerea partidului, în ședința Biroului Național pe care a convocat-o luni, potrivit surselor Antena 3.

Decizia vine după ce Biroul Național USR a respins proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Cioloș, care urmează să își anunțe în cursul zilei de luni decizia în privința unei eventuale demisii.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a anunțat că vicepreședintele Cătălin Drulă va prelua interimar conducerea formațiunii, după demisia lui Dacian Cioloș din funcția de președinte al partidului.

„Cătălin Drulă preia interimar conducerea, vicepeședintele cu cel mai mare număr de voturi la congres. E un moment greu pentru partid. Am încredere în înțelepciunea colegilor mei”, a declarat Ionuț Moșteanu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Acesta a mai precizat că Dacian Cioloș a anunțat că rămâne în partid.

Funcția de președinte interimar va fi preluată de către vicepreședintele care a obținut cel mai mare număr de voturi la Congres, adică de către Cătălin Drulă, conform statutului USR.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare