BREAKING NEWS/ Mircea Geoană a fost numit adjunct al secretarului general al NATO

sursa foto: www.ro.wikipedia.org

Mircea Geoana fost numit drept secretar general adjunct al NATO. Anunțul a fost făcut de Jens Stoltenberg.

„Sunt bucuros să anunț numirea lui Mircea Geoană drept următorul secretar general adjunct. Este un susținător ferm al legăturii transatlantice și va aduce în acest post o experiență îndelungată în calitate de om de stat și diplomat. El va fi primul român care deține această funcție importantă”, a spus Jens Stoltenberg.

Mircea Geoana a reacționat imediat, sunând că este mândru să fie desemnat în funcție, care reprezintă o provocare uriașă și o oportunitate de a reprezenta interesele NATO.

  • „Sunt mandru sa fiu desemnat de catre Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca urmatorul Secretar General Adjunct. Este, deopotriva, o uriasa provocare si o oportunitate de a reprezenta interesele Aliantei noastre, care asigura securitatea a peste 1 miliard de cetateni. De-a lungul carierei mele diplomatice si politice am promovat legatura transatlantica si integrarea euro-atlantica a Romaniei. Sunt profund onorat sa fiu desemnat pentru aceasta pozitie cheie ce reprezinta, de asemenea, o recunoastere a importantei contributii a Romaniei in cadrul NATO”, a scris Geoană, pe Facebook.