BREAKING NEWS / Risc major de securitate în Balcani! A fost asasinat un politician din partidul președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic

  • A fost asasinat un politician din partidul președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic

    Conform informațiilor pe care le-a obținut în exclusivitate, ecopolitic.ro în urmă cu o oră Oliver Ivanovici, un politician din partidul președintelui Serbiei, Aleksandar Vucici a fost împușcat.

Conform acelorași informații în exclusivitate, apropiate anchetei din Serbia ne-au precizat că politicianul, Oliver Ivanovici a fost împușcat de foarte aproape, arma folosită având amortizor.

Oliver Ivanovic a fost unul dintre principalii lideri politici ai sârbilor din nordul Kosovo, care a primit și o sentință de nouă ani de închisoare din partea unui tribunal al Misiunii Uniunii Europene în Kosovo (EULEX), în fruntea căreia se afla președinta Roxana Comșa. Potrivit dw.com, politicianul a fost găsit vinovat pentru instigarea paramilitarilor sârbi împotriva a mai multor civili albanezi etnici. Patru dintre aceștia au fost omorâți.

Acesta a făcut parte din partidul președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic.În acest moment se vorbește de o criză în Balcani.

Vom reveni cu detalii.

ecopolitic.ro