sâmbătă, iunie 10, 2023

Breaking News : Scandal la PSD Motru!Sondajul care poate schimba candidatul la Primăria Motru din partea PSD?

Breaking News : Scandal la PSD Motru!Sondajul care poate        schimba candidatul la Primăria Motru din partea PSD?

m

     O dată cu anunțul că Dorin Hanu, actualul primar nu va mai candida pentru un nou mandat, acum două sătămâni a avut loc în municipiul Motru, poate cel mai important eveniment politic al PSD Gorj, ședința de alegeri pentru viitorul candidat la alegerile locale din partea PSD pentru primăria municipiului Motru.Surpriza a fost câștigarea alegerilor interne pentru nominalizarea lui Cosmin Morega, actualul director al Direcției Publice Motru, pentru a candida la primăria Motru în detrimentul actualului viceprimar, Tudor Dobrică. Cosmin Morega a obținut puctajul cel mai mare urmat de Dobrică și pe locul trei Corcoață.

dobric                                             VS                         12571385_1320175668009538_269903348_n

Sondaj aranjat la Motru?

La nici două săptămâni de când a fost ședința PSD de la Motru, se pare că, la insistențele unor personaje din zona politică și nu numai s-a forțat organizarea unui, așa zis, sondaj pentru a se clarifica cine va candida din partea PSD pentru primăria Motru.Curios este faptul că nu este un sondaj independent făcut cu vreo firmă de specialitate.

În acest moment putem să facem public faptul că ieri, 27 ianuarie, pe raza municipiului Motru au fost anumite persoane, din sursele noastre ar fi fost de la Tineretul PSD de la Târgu Jiu, care au făcut un așa numit sondaj.Sondajul nu este făcut de vreo firmă ci este făcut de tineri PSD-iști trimiși special de la Târgu Jiu.Sondarea a început la ora 12 și s-a terminat undeva în jurul orei 18.

Sondajul făcut special pentru a schimba candidatul la primăria Motru?

O dată cu surpriza legată de faptul că psd-iștii de la Motru l-au votat pe Cosmin Morega să candideze pentru primăria Motru s-au declanșat o serie de acțiuni de ”lobby” pentru ca Tudor Dobrică să fie candidatul.Sursele noastre ne-au declarat că de fapt acest așa numit sondaj s-a făcut la comandă pentru a schimba ierarhiile.

Ion Călinoiu nu a fost la Sinaia la CEX-ul PSD pentru a ”supraveghea” sondajul!

Se pare că, Ion Călinoiu nu a participat la lucrările CEX-ului PSD care au loc în aceste zile la Sinaia, rămânând în zonă pentru a ”supraveghea” sondajul.Există suspiciuni din partea multora că acest sondaj este un prilej pentru a-l scoate din lupta pentru primăria Motru pe Cosmin Morega.

Sunt tot felul de jocuri de culise și PSD-iștii se pregătesc să o mai comită o dată.După ce au probleme în 31 de localități din gorj asta le mai trebuia, să mai apară un scandal.Așteptăm cu interes rezultatul sondajului care o să fie prelucrat în laboratoarele de la Târgu Jiu și vedem ce va ieși.

Noroc Bun!

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner