București: Un bărbat, cercetat sub control judiciar după ce şi-a aruncat câinele de la etajul 5, în urma unui conflict cu soţia

Un bărbat de 62 de ani este cercetat, sub control judiciar, într-un dosar penal de ucidere a animalelor cu intenţie fără drept, după ce şi-a aruncat câinele de la etajul 5, în urma unui conflict cu soţia.

Miercuri, în jurul orei 00,00, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie şi ai Serviciului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că un bărbat şi-ar fi aruncat câinele de la un etaj superior al unui bloc din Sectorul 2, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, joi, AGERPRES.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un medic veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecţia Animalelor, pentru efectuarea cercetărilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în urma unui conflict între doi soţi, bărbatul ar fi luat câinele şi l-ar fi aruncat de la balcon.

Din cauza leziunilor suferite, câinele a murit, fiind transportat la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală.

„Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul pentru Protecţia Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie fără drept.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare