Budăi, acuzații la adresa unui consilier al lui Orban: Nu PSD a propus anularea garanţiilor de stat pentru creditele suspendate; un consilier al premierului intoxică presa

Fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budăi, a precizat miercuri că nu PSD a propus anularea garanţiilor de stat pentru creditele suspendate şi a susţinut că un consilier al premierului intoxică presa.

  • Oficialii FNGCIM intoxică presa că parlamentarii PSD ar fi propus anularea garanțiilor oferite de stat pentru creditele suspendate.

În realitate, comisiile parlamentare au propus desființarea dobănzii la dobândă și atunci cum să mai garantezi ceva ce nu mai există?! Cum să garantezi supra-dobânda pe care ai anulat-o?! Dacă verificăm și cine face parte din conducerea Fondului îl observăm pe domnul Cristian Păun, consilier pe probleme economice al premierului Ludovic Orban și așa realizăm și cine a intoxicat presa”, a scris Budăi pe Facebook.

El a afirma că “domnul Păun, cadru didactic la ASE, adeptul desființării salariului minim, care încasează bani de la un IFN, pe numele său Provident, este în același timp și președinte al Fondului National de Garantare a Creditelor acordate IMM”.

De ce plânge domnul Păun? Că pierde bonusul de președinte la FNGCIMM, bonus calculat pe număr de garanții acordate. Dar ce înțelegem noi din revolta lui? Că toată invenția asta din OUG-ul PNL de amânare a ratelor, invenția cu dobândă la dobândă, a fost făcută ca să câștige IFN-ul de unde încasează bani domnul Păun, iar Garantarea dobânzilor, altă invenție, a fost făcută tot ca să încaseze bani domnul Păun de la FNGCIMM. Asta trebuie să știe cetățenii români: că plătesc dobânzi la dobânzi ca să câștige bani domnul Păun! Deci, pe cine ajută OUG al PNL?”, a mai spus fostul minsitru.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare