Budăi(PSD): Raluca Turcan a spus o gogomănie și, în loc să o lase cum a picat, insistă să semnalizeze! Adică a spus că vrea să dea o lege care deja există (L 56/2020)

Budăi Turcan

”Raluca Turcan a spus o gogomănie și, în loc să o lase cum a picat, insistă să semnalizeze! Adică a spus că vrea să dea o lege care deja există (L 56/2020), apoi, pusă în fața faptului împlinit, spune că vrea, de fapt, să o modifice. Că, vezi Doamne, nu ar fi bună! Păi, dacă nu era bună, PNL putea veni cu amendamente, atunci când s-a votat Legea 56/2020, în Parlament. Apoi, dacă nici așa nu era bună, putea să inițieze o Hotărâre de Guvern care să conțină norme de aplicare. Și nu în ultimul rând putea să vină cu o OUG de modificare, așa cum se împăunează acum. Dar nu, Raluca Turcan a spus, inițial, că vrea să instituie un drept care există deja!”, precizează deputatul PSD Marius Budăi, într-o postare pe facebook.

Budăi: Sare în apărarea ei și predecesoarea Violeta Alexandru și spune că ar fi făcut amendamente la aceeași lege, pe care le-ar fi înaintat Parlamentului, dar acesta, rău fiind, nu le-ar fi pus pe ordinea de zi.

Budăi se întreabă retoric, ”păi Camera Deputaților și Senatul sunt conduse acum de PNL și USR, deci a cui să fie vina!?
”Exact, mai bine tăcea și V. Alexandru!Așa bun ministru a fost Violeta Alexandru, că a fost schimbată de propriul partid de la Ministerul Muncii! Iar Alexandru nu doar că a fost schimbată, ci a fost lăsată fără nicio funcție în stat de PNL! Atât de mult i-au apreciat liberalii inteligența!
P.S.: când a plecat Violeta Alexandru de la Ministerul Muncii am crezut că mai rău nu se poate! Până a apărut Raluca Turcan!”, a mai scris Budăi pe facebook.