În cadrul unei intervenții publice, Călin Georgescu a tras un semnal de alarmă cu privire la ceea ce el consideră a fi o revenire a dictaturii în România, acuzând actuala coaliție de guvernare, formată din PSD și PNL, de perpetuarea unui sistem corupt și opresiv.
Georgescu a subliniat că, la 35 de ani după Revoluția din 1989, România se confruntă din nou cu un regim autoritar. El a făcut referire la sacrificiile a 1116 oameni care au luptat pentru libertate în timpul revoluției, afirmând că, în prezent, poporul român se regăsește într-o nouă formă de tiranie. Una dintre temele centrale ale discursului său a fost corupția, un fenomen care, în opinia sa, a fost alimentat de politicile și acțiunile actualilor lideri politici:
„Dragii mei, buna seara,
Dupa 35 de ani, avem din nou la putere un dictator, si un guvern al modernului Partid Comunist Roman in interpretarea PSD PNL. 1116 oameni au fost ucisi pentru libertate in urma cu 35 de ani. Se ce avem noi acum? Dictatura, din nou.
Cadoul nostru de Craciun de la politicieni pentru anul acesta este tirania. Da, initial as fi spus ca azi a murit democratia, dar nu este asa. Democratia inca traieste prin oamenii acestui popor, prin noi insine, dar azi am asistat la un eveniment diabolic.
Călin Georgescu: „Gazul românesc, prețul pentru intrarea în Schengen”
Coruptia a nascut un nou dictator, si moasa la nastere i-a fost chiar PSD-PNL. De fapt, astazi intreaga lume a vazut renasterea dictaturii in Europa, cu ajutorul unor institutii profund viciate si afectate de coruptie.
Coruptia este inglobarea unor pacate de moarte, asa cum le numeste religia noastra. De aceea coruptia va muri sigur, in curand.
In postul sfant al Nasterii Domnului, ce au pus politicienii pe masa poporului nostru: Au pus pacatele capitale. Primul este mandria, pentru ca mandria este exagerarea faptelor proprii, asociate cu dispretul fata de Dumnezeu, semeni si natura.
Al doilea este iuvirea de arginti, sau avaritia. Fie ca este vorba de oameni in pozitii cheie care primesc spagi sau fura din banul public, fie ca discutam despre conducatori de institutii care nu se abtin din a-si cumpara masini sau haine scumpe, sau turism facut din banii poporului. Evident ca va suna cunoscut acest lucru.
Al treilea ar fi imbuibarea, adica cel cuprins de lacomie, aceasta lacomie care face din hrana scopul pentru care traieste, si astfel ca iata cum politicienii nu se mai satura de atata imbuibare.
Ar mai fi un pacat, poate chiar primul, si anume frica. Pengtru ca lor le este frica de curajul, de demnitatea, de vointa, de determinarea poporului roman. Sa nu uitati acest lucru, dragii mei, pentru ca aceasta este forta unitatii noastre.
Pacatele voatre, domnilor politicieni, sunt capitale. Si va asigur ca nu veti fi iertati nici de oameni, nici de Dumneeu. Noi, poporul roman vom invinge va asigur ca vom invinge. Coruptia si dictatura se vor prabusi din nou, pentru ca, desi nu este usor, ramane sigur o regula universal valabila, si anume ca binele invinge intotdeauna raul. Poporul roman este binele, in timp ce politicienii corupti sunt definitia raului absolut.
Va multumesc”