Cătălin Drulă: Marcel Ciolacu a jucat Solitaire la birou timp de doi ani

Președintele USR, Cătălin Drulă, spune că premierul Marcel Ciolacu a jucat Solitaire la birou timp de doi ani și acum trece de la fapte la vorbe.

„Premierul PSD al României a ieșit azi la declarații ca la frizer: „ia un pic din vârfuri, dar să rămână la fel”. 

Planul anunțat azi de la Ministerul Finanțelor nu schimbă nimic și nu ajută în niciun fel la reducerea deficitului bugetar pe care tot Marcel Ciolacu l-a păstorit în ultimii ani.

Este o ipocrizie fără margini, domnule Ciolacu, să stați acum în fruntea Guvernului și să afirmați despre sporuri că „e incredibil unde a ajuns acest fenomen”. 

Este o minciună, domnule Ciolacu, să umpleți sectorul bugetar cu toate pilele de partid și să spuneți apoi că reduceți posturile NEOCUPATE. 

Este o jignire, domnule Ciolacu, să mințiți oamenii onești din România, pe cei care muncesc și plătesc taxe la buget, și să le mai și creșteți acele taxe ca să alimentați în continuare rețeaua de sinecuri.

Ați pus PNRR în pericol existențial: ați cheltuit 210 de milioane euro din 80 de MILIARDE. Din exercițiul 2021-2027 nu ați cheltuit niciun cent pe fonduri europene „clasice”. 

Ați făcut totul, domnule Ciolacu, să vă protejați clientela în timp ce oamenii suferă în această criză economică. 

Și doar pentru asta ar trebui să vă ascultați propriul sfat: „Cei care merg la serviciu de zeci de ani să joace Solitaire, să caute în altă parte acest mod de a munci”, a scris Drulă, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare