Cătălin Predoiu: Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri – peste cinci milioane de comprimate

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise.

Predoiu participă la Conferinţa „Countering the flow of criminal cash”, desfăşurată la Londra, care vizează lupta cu crima organizată, spălarea banilor şi traficul de droguri.

„Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri – peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt”, a transmis ministrul de Interne.

Potrivit acestuia, ţara noastră se va angaja în platformele de cooperare împotriva criminalităţii organizate pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români.

„De asemenea, vreau să asigur că ne concentrăm atenţia pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen. Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma”, a mai transmis Predoiu.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare