Ce a pățit Victor Ponta când a vrut să plece cu familia în vacanță: Cred că și în România trebuie să vină momentul în care să fie sancționate nesimțirea, bătaia de joc la adresa oamenilor și incompetența!

Fostul premier Victor Ponta povestește pe Facebook că a vrut să plece cu familia în vacanță însă zborul cu o companie aeriană s-a anulat în timp ce se aflau în aeroport.
”Cred că și în România trebuie să vină momentul în care să fie sancționate nesimțirea, bătaia de joc la adresa oamenilor și incompetența! Cu bani cât mai mulți – că să simtă , că altfel nu le pasă ! Deși mii de români o pățesc aproape în fiecare zi – nimeni nu îi ascultă și nu îi bagă în seama ! La ce mă refer : în această dimineață, la ora 4, am trezit fetele să plecăm în vacanță pe care am plătit-o și la care visează de 6 luni . Știam că au mereu probleme – așa că am verificat aseară târziu și cursa Wizz de Londra apărea că plecând la ora 6.30 conform programului . Când am ajuns la aeroport am constatat, alături de alți 200 de români, că a fost anulată cursa – pur și simplu. Unii oameni merg la lucru – alțîi în vacanță – pe Wizz îi doare în cot ! Să ne descurcăm . Noi avem la ora 6 dupamiaza plecarea de la Londra într-o excursie de 7 zile – și nimeni nu ne așteaptă sau ne da banii înapoi pentru că Wizz a anulat cursa . Deci nu se pune problema că mergem mâine sau în altă zi. Biețîi angajați Wizz nu au nicio vină – și nicio soluție ( îmi pare sincer rău și știu că echipajele Wizz sunt oameni extrem de buni și serioși – fiind obligați să suporte furia oamenilor pt ceva ce nu decid ei )! În disperare de cauza am reușit să găsim 4 bilete la British airways ( cu 500 de euro un bilet) și sper să ajungem la timp. Bineînțeles că săptămâna viitoare îi voi da în judecată – voi cheltui tot eu bani cu avocați și procese – și voi aștepta că judecătorii români să îmi dea dreptate și să recuperez banii ( că nervii și supărarea nu)!”, spune Ponta.
El afirmă că scrie acest mesaj pentru că este revoltat – și pentru că mii de români pățesc la fel și nu au ce să facă !
”Evident că nimeni din Statul Român nu se gândește să facă ceva în față unui fenomen ! Patronii Wizz Air încasează milioane de euro de la cetățenii români – dar nimeni nu ii apară pe români de aceste necazuri care au devenit o regulă ( când propune cineva să fie taxați suplimentar imediat ii apară câte un “liberal” ) ! Cred că puțini își permit sau au energie să plătească alte bilete , să dea în judecată și să facă publică situația . Așa că înjură și îndură ! Uite că o fac eu – să văd ce se întâmplă!”, afirmă fostul premier.
Ponta mai arată că cei de la România TV au cerut în această dimineață situația zborurilor anulate doar la Otopeni în ultima săptămâna: Wizz Air a anulat 23 !!! Înmulțiți cu 200 de pasageri, adăugați alte orașe din România – și va întrebați că și mine de ce nimeni nu face nimic?
”Am înțeles că Dl Iohannis e ocupat să ia un post la NATO și Dl Ciucă să ajute Ucraina – dar totuși???”, mai spune Ponta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare