vineri, decembrie 2, 2022

Ce criterii trebuie să îndeplinească candidaţii PSD la parlamentare; Dîncu vorbeşte despre „noul PSD”

Candidaţii social-democraţi care vor să fie pe lista pentru alegerile parlamentare trebuie să fie compatibili cu această muncă, să fie integri, dar mai ales să reprezinte „noul PSD”.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu, a declarat vineri, în curtea partidului, că o comisie specială lucrează la stabilirea criteriilor, aceasta fiind conpusă din jurişti, soecialişti, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu şi el.

„Le vom discuta luni şi după aceea le vom face publice, pentru că mi se pare normal, transparenţa va fi unul dintre lucrurile pe care o să încerc să-l aduc în cadrul Consiliului Naţional şi în cadrul partidului. Cred că ceea ce face un partid în interior este foarte important să-l ştie toată lumea, pentru că partidele nu sunt instituţii private, ci instituţii publice până la urmă. Sunt foarte multe criterii care sunt legate de competenţe, de compatibilitatea cu comisiile parlamentare, de transparenţa activităţii lui, de integritate şi ceea ce îşi doreşte noul PSD, să spunem aşa, de la oamenii pe care îi va reprezenta în funcţii publice în viitor. (…) Încercăm să construim criterii obiective cât se poate, pentru a elimina subiectivismul sau autoritarismul pe care l-am avut câteodată în partid şi care ne-a adus deservicii foarte mult”, a declarat Dîncu la sediul PSD.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner