sâmbătă, iunie 25, 2022

Ce îl motivează pe mijlocaşul, Cludiu Ghighilicea să dea totul pe teren pentru echipa de fotbal Minerul Motru?

Ce îl motivează pe mijlocaşul, Cludiu Ghighilicea să dea
totul pe teren pentru echipa de fotbal Minerul Motru?

Ghighilicea: „Vreau să arăt că pot mult mai mult!”

Ce îl motivează pe mijlocaş să dea totul pe teren.
Severineanul de 22 de ani, Claudiu Ghighilicea, a reuşit să înscrie de trei ori pentru Minerul Motru în această primă parte a campionatului. Titular incontestabil în trupa lui Ion Alecu, mijlocaşul a reuşit să se remarce în mai multe partide. În urma evoluțiilor bune a atras interesul echipelor care luptă pentru promovarea în eşalonul secund.
„Pentru mine este foarte important să joc.”                                                                                                          Chiar dacă echipa nu traversează o pasă prea bună din punct de vedere financiar, situația în cauză nu l-a descurajat pe „Ghighi”:

”Într-adevăr, sunt probleme cu banii, ceva restanțe. Pe mine, sincer să fiu, mă interesează mai puțin. Pentru mine este foarte important să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare pentru a căpăta experiență la nivelul fotbalului de performanță. Mă bucur că echipele care trag la promovare sunt interesate de mine, însă mai am un an jumate cu Minerul şi vreau să-mi duc angajamentul la bun sfârşit.” a declarat Claudiu Ghighilicea.
În ceea ce priveşte returul, la Motru se păstrează ideea punerii în valoare a jucătorilor tineri:

„În vară eram sceptici, pentru ca eram foarte mulți copii la echipă. Nu vedeam un parcurs prea bun, însă ne- prins bine că am avut ocazia să creştem în valoare lângă foşti prim-divionari. Avem încredere în domnul profesor şi el în noi, ştie să ne încurajeze înainte de meci ş nu numai. Aici suntem ca o familie, se vor adapta foarte uşor şi cei nou-veniți.” a dezvăuit jucătorul Minerului.
Ghighilicea a mai evoluat în urmă cu un an şi pentru Minerul Mehedinți, care din lipsa suportului financiar, a fost nevoită să abandoneze competiția

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner