Ce spune Gabriela Firea despre o posibilă nuntă a lui Liviu Dragnea

După ce premierul Dăncilă a spus că ar vrea să îl cunune pe Liviu Dragnea, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut și ea câteva precizări cu privire la posibilitatea unei nunți a liderului PSD.

„Nu mi-a spus (dacă se va căsători – n.r.), sincer. Nu mi-a spus şi cred că este un subiect privat, dar dacă va face un astfel de anunţ, dacă ne va invita la cununie şi ulterior la nuntă şi voi fi şi eu şi soţul meu invitaţi, cu siguranţă că vom onora invitaţia, mai ales că noi suntem aşa, cu ghilimelele de rigoare, «naşi de profesie». Să fie o bătălie între mine şi doamna Dăncilă? Niciodată. Între mine şi doamna Dăncilă nu va fi bătălie nici pe acest subiect, îi dau întâietate, este mult mai veche ca mine în partid, o respect şi o preţuiesc”, a continuat Firea, întrebată dacă ar vrea să-i fie naşă lui Liviu Dragnea.

„Câtă vreme sunt într-o relaţie de câţiva ani de zile, se iubesc şi am înţeles că Irina îl susţine foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, şi e normal, şi eu îmi susţin soţul. Un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional”, a afirmat aceasta.