CFR Călători lansează un concurs de fotografie cu ocazia „Ziua Libertăţii de Mişcare 2021”

Pe 24 septembrie este ziua în care CFR Călători sărbătoreşte „Ziua Libertăţii de Mişcare” (ZLM), prin organizarea unui concurs de fotografie.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă cel puţin 16 ani şi să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertăţii de mişcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2021, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2021, ora 24:00.

Premiul cel mare al concursului este un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Acesta are valabilite o lună şi poate fi utilizat şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipaţie maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletului de la sediul CFR Călători din Bucureşti (cel mai târziu 31 decembrie 2021).

Detalii despre condiţiile de participare şi despre celelalte premii sunt disponibile în Regulamanetul concursului ZLM 2021 postat pe site-ul www.cfrcalatori.ro.